Partyverhuur Heerenveen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor partyverhuur in de regio Heerenveen? Dan bent u bij ESB Catering & Verhuur aan het goede adres. Een kleinschalig en informeel feest? Of toch liever een groot en uitbundig feest? Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen er alles aan doen om uw feest te laten slagen. Wij zijn sinds 1987 hét adres voor partyverhuur in Heerenveen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring, weten wij hoe uw feest een succes kan worden!

Bekijk onze verhuurmogelijkheden

partyverhuur Heerenveen

Partyverhuur voor iedere gelegenheid

Een romantische bruiloft, een zakelijke bijeenkomst, een jubileum of een familiedag? Voor iedere gelegenheid verzorgen wij de partyverhuur in Heerenveen en omstreken. Op onze website kunt u ons assortiment aan party benodigdheden bekijken. Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om er samen met u een geslaagd feest van te maken.

Wedding chair in Heerenveen

wedding chair Heerenveen

Gaan jullie trouwen? Wedding chairs zijn absolute benodigdheden voor jullie grote dag. Zo zitten jullie gasten tijdens de lunch en het diner. Zijn jullie op zoek naar een sfeervolle wedding chair voor jullie trouwlocatie in Heerenveen? Ontdek het gemak van onze wedding chair. Ze zijn eenvoudig in te klappen en de zitting is voorzien van zachte bekleding. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Een evenement organiseren zonder omkijken

Wilt u liever niet te lang in de keuken staan om de hapjes klaar te maken? Dan kunt u kiezen voor onze catering. Denk hierbij aan: dranken catering, barbecue, diners, thema buffetten, warme buffetten, koude buffetten, salade schottles en borrelhapjes. Zo heeft u met onze catering en partyverhuur in Heerenveen geen omkijken naar de organisatie van uw feest. Wie wil dat nou niet?

Inrichting van uw tent van A tot Z

Wij snappen dat u indruk wilt maken op uw gasten. Daarom kunnen wij de complete inrichting van uw tent verzorgen. Van stoelen, bestek, glaswerk, linnengoed tot de verlichting. Wij regelen het voor u tot in de puntjes. Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden voor partyverhuur in Heerenveen en omgeving.

Wilt u meer informatie over partyverhuur in Heerenveen?

Wilt u indruk maken op uw gasten? Kies dan voor de service van ESB Catering & Verhuur. Wanneer u speciale wensen heeft, kunt u een voorstel op maat aanvragen. Geen feest is tenslotte hetzelfde. Neem gerust contact op met ons door te bellen naar: 0515-576429. U kunt ook een e-mail sturen naar info@esb-catering.nl. Wij vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden die wij te bieden op het gebied van partyverhuur in Heerenveen, Sneek en omgeving.