Dranken catering

Dranken verzorgen is iets wat je serieus moet oppakken en goed en compleet moet verzorgen.

Frisdranken, bier en witte wijn moeten goed gekoeld en in het juiste glas geserveerd worden.

Koffie moet vers gezet en heet verkrijgbaar zijn. maar ook varianten als cappuccino, espresso en ook thee.

Ons Hollands dranken assortiment voorziet hier in.

 

Wij verzorgen de gewenste dranken per consumptie, en berekenen deze per stuk naar verbruik.

De gehanteerde consumptie prijs is €  2,50 per uitgeschonken consumptie.

Deze prijs is inclusief de benodigde materialen zoals glaswerk, serviesgoed, koelingen, koffie zetapparatuur, bar/uitgifte echter

exclusief de buffet medewerker en bedienend personeel is niet inbegrepen, maar worden per uur berekend.

 

 

Dranken verzorgen, kan op vele manieren uitgevoerd worden. Het kan hier gaan om het verzorgen van een receptie (standaard dranken plateau) een feestavond met bediening, pauze verkoop bij culturele evenementen, koffie / thee verzorgen bij een trieste bijeenkomsten of horeca exploitatie bij diverse evenementen. ( dorps- en buurt feesten, bedrijfs- en sponsor evenementen )

Wat de opdracht ook is, wij verzorgen elke gelegenheid op zijn eigen speciale manier. 


Ook voor wat er bij de koffie geserveerd kan worden, hebben wij een ruime sortering aan mogelijkheden.

 

Ons Hollands dranken assortiment bestaat uit:

- Koffie/ thee                            - Coca cola, coca cola light
- Fanta sinas                             - Jus Orange
- Appelsap                                 - Sprite
- Chaudfontaine rood            - Chaudfontaine blauw
- Rivella                                     - ijsthee
- Tap bier ( of flesje bier )     - bier 0.0
- Jonge jenever                        - Berenburg
- Rode wijn                               - witte moezel wijn, droge witte wijn

Ons dranken assortiment wordt verzorgt voor een gemiddelde consumptie prijs vanaf € 2,50 per consumptie.

Deze prijs is inclusief glaswerk, tapinstallatie, koeling, koffie zet apparatuur, porselein, uitgifte/bar opstelling en eventuele overige benodigdheden.
Voor wat betreft het verzorgen van dranken (catering), zijn de bedieningskosten niet bij de consumptieprijs inbegrepen.

Wenst u bediening, dan wordt deze persoon per uur berekend. ( met een minimum van 4 uren )