Thema buffetten

Voor grotere groepen is het misschien leuk om niet iedereen het zelfde te laten eten, en wilt u meer verscheidenheid Uw gasten aanbieden.

Speciaal hiervoor hebben wij onze themabuffetten. Met deze buffetten, her en der verspreid opgesteld, kunt u uw gasten meer keuze aanbieden.

Stel u organiseert een open dag of een bedrijfsfeest, en u verwacht een 400 gasten, u deelt dit aantal bijvoorbeeld door 4, en zou u dus 4 verschillende buffetten keer 100 personen kunnen kiezen.

Elke uitgifte wordt door ons, inclusief een medewerker, verzorgd.

“Satébar”:

Op locatie, vers gebakken kip- of varkens saté met satésaus en stokbrood. 3 stokjes per persoon. Gepresenteerd vanuit een partykraampje.

Prijs € 7,50 per portie

“Live cooking” concept:

Op een outdoor keuken ”A la minute” op locatie, bereide mini gerechtjes.

Prijs vanaf  á € 12,50 p.p.

“Steak-house”:

Op de veranda van een country & western decorhuisje kunnen Uw gasten gegrilde gerechten bestellen. De keuze kan oa. bestaan uit een broodje USA hamburger, Texas-ribs, kipsaté of drumsticks. Sauzen naar keuze.

Prijs € 12,50 p.p.

“Uncle Sam” buffet:

Een Amerikaans warmbuffetje met rijst als basis. Hierbij keuze uit chicken in kerrie sauce, een fishragout, small meatballs met peanuts sauce.

Prijs € 8,50 p.p.

“Mexicaans”:

In een Mexicaanse ambiance, staat een buffettafel in gepaste aankleding. Gerechten als paella, lasagne en taco’s maar ook gegratineerd stokbrood zijn volop aanwezig. Een Mexicaanse schone zal U graag behulpzaam zijn.

Prijs € 12,50 p.p.

“Alkmaarder kaasdrager”:

Een originele kaasdrager, op een partykraam. waarop diverse kaassoorten gepresenteerd worden. hierbij breekbrood,stokbrood en mini broodjes.

Prijs v.a  € 7,50 p.p

“Koek en sopie tent”:

Vanuit een kraampje wordt geprobeerd de warme dranken, eventueel met koek, aan de man te brengen. De keuze zal oa. bestaan uit:

  • warme chocolademelk
  • koffie
  • warme glühwein
  • thee
  • gevulde koek
  • kruidkoek
  • witte en bruine kantkoek
  • erwtensoep

Uitkoopprijs va. € 5,00 p.p.

Oud Hollandse haring kar:

Door een heus echt ‘viswijf’ zal de haring in al zijn facetten geserveerd worden. Zo zal de haring in zijn geheel, op roggebrood of tussen een puntbroodje aanwezig zijn. Natuurlijk zullen de rauwe uitjes, zuren en zure bommen niet ontbreken. Het geheel wordt vanaf een originele Scheveningse haringkar gepresenteerd.

Prijs va. € 5,00 p.p.

Oud Hollandse Poffertjes kraam:

Vanaf een oud Hollandse kraam worden de poffertjes volgens oud Hollands recept, op rood koperen platen, goud bruin gebakken.

Per portie van 7 of 10 stuks, met roomboter, zullen ze verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zal de poedersuiker of kaneel niet vergeten worden.

Prijs portie á 7 stuk á € 2,50
Prijs portie á 10 stuks á € 3,00

Warme beenham stand:

De beenham zal á la minute vers gesneden, en verwarmd tussen een broodje geserveerd worden. Standaard wordt er een honing/mosterd saus bij geleverd, maar zijn er ook andere sauzen aanwezig.

Prijs per broodje á € 5,00

Wenst u meer informatie over onze thema buffetten, neem dan gerust contact met ons op.
Prijzenwijziging voorbehouden

Actueel 

Verkoop 

Verwante koppelingen

Ons Adres / Openingstijden

Trotse sponsor van:

heerenveen