Tentenverhuur Sneek

Op zoek naar een partner voor tentenverhuur in Sneek? ESB Catering & Verhuur is gevestigd in de provincie Friesland en verhuurt onder andere tenten in Sneek. Wilt u liever een partytent huren in Sneek? Ook dat is geen probleem! Of u nu een verjaardagsfeest, zakelijk diner of eindexamenfeest organiseert. Wij verhuren voor iedere gelegenheid een geschikte tent. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor tentenverhuur in Sneek.

Bekijk ons ruime aanbod tenten

tent huren SneekDe voordelen van een tent huren in Sneek

  • Wij verzorgen de op- en afbouw van de tenten met onze tentenverhuur in Sneek
  • Ruime keuze aan tenten
  • Alle tenten voldoen aan strenge veiligheidseisen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de complete inrichting van uw tent
  • Catering op locatie behoort tot de mogelijkheden

Welke tent is het meest geschikt?

Of u nu op zoek bent naar een aluhal tent of een pagode tent, u vindt het bij ESB Catering & Verhuur. Welke tent het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal gasten en de sfeer die u wilt creëren. Heeft hulp nodig bij het vinden van een geschikte tent? Neem dan gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk op het gebied van tentenverhuur in de regio Sneek. Een geslaagd feest of geslaagde bijeenkomst begint bij de juiste tent.

De mooiste tentinrichting

Al vanaf 1987 zijn wij een belangrijke speler op het gebied van tentenverhuur in de regio Sneek. En wist u dat wij ook het volledige interieur kunnen verzorgen? Van statafels tot stoelen en van planten tot vloerbedekking. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende producten, zodat de tent geheel naar uw wens wordt ingericht. Ook als u een partytent wil huren in Sneek, kunnen wij de mooiste tentinrichting voor u verzorgen. Bekijk via onze website de mogelijkheden op het gebied van partyverhuur.

tentenverhuur Sneek

Compleet verzorgd feest

Regel alles voor uw feest of bijeenkomst via ESB Catering & Verhuur. Van een tent huren in Sneek tot de catering. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk de mogelijkheden op het gebied van catering alvast online.

Tent huren in Sneek?

Bent u enthousiast geworden en wilt u een tent huren in Sneek? Voor het huren van één of meerdere tenten kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat kan door te bellen naar 0515-576429, een e-mail te sturen naar info@esb-catering.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Neem ook gerust contact met ons op voor vragen of advies over tentenverhuur in Friesland zoals Sneek, Heerenveen en omgeving.