Tentenverhuur in Friesland

Op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in tentenverhuur in Friesland? ESB Catering & Verhuur is gevestigd in Bolsward (provincie Friesland). Ons assortiment bestaat uit diverse tentafmetingen en soorten tenten. Hierdoor hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikte tent te huur. Bekijk hieronder onze verhuurmogelijkheden. Naast de standaard maten partytenten, hebben wij ook luxe pagode tenten en aluminium partytenten. Onderaan deze pagina vertellen wij hier meer over.

Neem contact op

Luxe pagode tenten of aluminium partytenten huren?

De mogelijkheden voor tentenverhuur in Friesland zijn eindeloos. Zo zijn onze luxe paviljoen tenten en aluminium partytenten koppelbaar. Deze tenten zijn 5, 10 of 15 meter breed en per vak van 3 of 5 meter te verlengen. De 5 meter brede tent kan dus 5×3, 5×6, 5×9, 5×12, etc. worden verlengd. Deze tenten kunnen ook als enkel vak, verkooptent (5×3), terrasoverkapping of overdekt podium (10×6) worden gebruikt. Indien gewenst kunnen wij de tenten met systeemvloer en/of vloerbedekking leveren.

Tips voor uw tentinrichting

Onderstaand een aantal tips voor het inrichten van uw tent.

  1. Ieder soort feest vraagt om een andere inrichting. Uw tentinrichting moet functioneel zijn en passen bij de sfeer die u wilt uitstralen. Bepaal daarom eerst wat voor soort feest u gaat geven. Organiseert u een etentje? Dan zijn comfortabele stoelen belangrijk. Geeft u een dansfeest? Huur dan statafels en zorg dat er voldoende dansruimte is, want de voetjes mogen van de vloer. Kortom: het soort feest bepaalt wat voor tentinrichting u nodig heeft.
  2. Gaat u een tent huren in Friesland? Dan moet het licht zowel functioneel als sfeervol zijn. Denk daarom goed na over de tentverlichting. Het plaatsen van de juiste verlichting op de juiste plaats is heel belangrijk voor de sfeer in uw tent.
  3. De sfeer van uw feest moet natuurlijk goed zijn en uw accessoires hebben hier invloed op. Met accessoires kunt u nóg meer sfeer creëren op uw feest. Gebruik draaitafels wanneer u een dansfeest geeft. Of kies voor een tafelkleed van kant wanneer u een klassiek feest organiseert.

Ontdek onze partyverhuur

Meer dan tentenverhuur in Friesland

Wist u dat onze dienstverlening verder gaat dan tentenverhuur in Friesland? Indien gewenst bouwen wij uw tent op en af, verzorgen wij de catering en kunnen wij uw tent geheel naar wens inrichten. Van klassiek tot bohemian. Wij toveren iedere tent om tot een unieke ruimte die de gewenste sfeer uitstraalt. Ontdek hier de verhuurmogelijkheden voor het aankleden van uw tent.

Ontdek onze catering

Tent huren in de provincie Friesland?

Wilt u een tent huren in Friesland? Of het nu gaat om een ‘low budget’ tent of een luxe tent. ESB Catering & Verhuur biedt oneindig veel mogelijkheden. Kijk gerust eens rond op onze website. Wij zijn gevestigd in Bolsward, maar ook goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Sneek, Burgwerd, Exmorra, Hartwerd, Nijland, Tjerkwerd, Wolsum, Longerhouw, Hichtum, Schettens en omgeving. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 0515-576429. Of stuur een e-mail naar info@esb-catering.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor tentenverhuur in Friesland.