Salade schotels

Onze salade schotels worden standaard geleverd voor 6 personen als maaltijd.
Terwijl als hapjes bij de borrel er dan zeker een 10 personen van kunnen genieten.

Al onze salades komen uit eigen keuken, en worden dan ook van verse ingrediënten gemaakt. Ook de opmaak is van eigen makelaardij en wordt er voor 6 personen gegarneerd. Wenst u een opmaak voor meerdere personen, geef dit dan even bij bestelling aan ons door. Graag houden wij hier rekening mee.

Onze soorten salades vindt u hieronder

Huzarensalade:

Deze salade met aardappel als basis, is een vleessalade en zal royaal opgemaakt worden met onder andere ei, tomaat, ham met asperge, salami, tafelzuren en sla soorten.
Prijs vanaf € 43,50 per schaal

Tonijnsalade:

Een maaltijdsalade welke rijkelijk gevuld is met tonijn en is gegarneerd met diverse vissoorten, ei, tomaat, tafelzuren, wortelsalade en sla soorten.
Prijs vanaf € 47,50 per schaal

Kip-kerriesalade:

Een salade met onder andere bleekselderij, doperwten, kip en ananas. Hierbij een opmaak van diverse kip en kalkoen varianten. Deze salade wordt ook gebonden met een kerriemayonaise.
Prijs vanaf € 47,50 per schaal

Rundvleessalade:

Deze salade is gelijk aan de huzarensalade, maar zal uitsluitend met rundvlees gevuld zijn. De opmaak is ook iets uitgebreider.
Prijs vanaf € 47,50 per schaal

Zalmsalade:

Een maaltijdsalade met aardappel als basis en zal gevuld zijn met roze pinkzalm. Hierbij op sla soorten een garnering van diverse zalmvarianten.
Prijs vanaf € 68,50 per schaal

Zalmmayonaise:

Een salade op een bed van diverse sla soorten, bestaande uit alleen maar roze pink zalm. Opgemaakt met gerookte zalm. Hierbij mayonaise.
Prijs vanaf € 78,- per schaal

Kartoffelsalade:

Een salade van in plakjes gesneden aardappel met een romige kruidensaus.
Prijs vanaf € 47,50 per schaal

Exotische salade:

Deze salade kent als basis rijst met exotische vruchten en is gebonden door een lichte kerriemayonaise. Als vleessoort is gekozen voor kalfsvlees, gegarneerd met kiwi en kokos.
Prijs vanaf € 68,- per schaal

Actueel 

Verkoop 

Verwante koppelingen

Ons Adres / Openingstijden

Trotse sponsor van:

heerenveen