Partyverhuur Sneek

Sinds 1987 is ESB Catering & Verhuur hét adres voor onder andere partyverhuur in de regio Sneek. Met ons uitgebreide assortiment aan verhuurbenodigdheden en onze catering kunnen we ieder feest tot in de puntjes verzorgen. Van een spetterende bruiloft tot een informele bijeenkomst. Samen brengen we uw feest of bijeenkomst tot een groot succes. Wil je bijvoorbeeld een partytent huren in Sneek? Klik dan op onderstaande button om onze verhuurmogelijkheden te bekijken. De mogelijkheden voor partyverhuur in Sneek en omgeving zijn eindeloos!

Bekijk onze verhuurmogelijkheden

partyverhuur Sneek

De laatste trends

Alles wat wij doen om aan uw wensen en behoeften tegemoet te komen, moet van hoge kwaliteit zijn. Want wij vinden dat iedere speciale gelegenheid dat verdient. Dat betekent dat ESB Catering & Verhuur enkel de beste verhuurmaterialen aanbiedt. Van porselein tot feesttenten, ons assortiment is altijd gevuld met de nieuwste trends. We voegen regelmatig nieuwe verhuurbenodigdheden toe aan ons assortiment, zodat we aan de veranderde behoefte van onze klanten kunnen voldoen. Voor partyverhuur in Sneek, bent u bij ons aan het goede adres.

Een greep uit ons assortiment

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in partyverhuur in de regio Sneek? Hieronder vindt u een klein deel uit ons assortiment:

Ook kunnen wij de catering van uw feest of bijeenkomst verzorgen. Indien gewenst nemen wij de totale organisatie uit handen, zodat u onbezorgd kunt genieten. Veel klanten gingen u voor en maakten gebruik van onze partyverhuur in Sneek en omstreken.

wedding chair Sneek

Wedding chair in Sneek

Een wedding chair in Sneek nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van wedding chairs in de regio van Sneek. Onze chique stoelen zitten comfortabel en zijn eenvoudig in te klappen. Indien gewenst kun je aan jullie wedding chairs jullie eigen stijl toevoegen. Denk hierbij aan linten of bloemen. Dus bent u op zoek naar een wedding chair in Sneek? Kom dan langs bij ESB Catering & verhuur en vraag naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend voorstel op maat

Op onze website krijgt u een goed beeld van wat er zoal mogelijk is op het gebied van partyverhuur in de regio Sneek. Ook kunnen wij u een vrijblijvend voorstel op maat doen. Want bij ESB Catering & Verhuur begrijpen wij dat u wellicht speciale wensen heeft. Wij vinden persoonlijke benadering belangrijk. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij samen met u uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ontdek de mogelijkheden voor partyverhuur in de regio Sneek

Wilt u uw feest of bijeenkomst naar een nóg hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op met ESB Catering & Verhuur. Dat kan door te bellen naar 0515-576429, een e-mail te sturen naar info@esb-catering.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor partyverhuur in Sneek, Heerenveen en omgeving.