Partyverhuur Drachten

ESB Catering & Verhuur is dé specialist voor partyverhuur in Drachten en omgeving. Trouwen, afstuderen, zwanger, familiereünie of verjaardag. U heeft iets te vieren. Bij het organiseren van een feest komt veel kijken. Met onze ervaring en creativiteit kijken wij er naar uit om u te helpen van uw feest een succes te maken. Samen maken we van het organiseren van uw feest een feest! Hieronder vertellen wij u meer over de mogelijkheden voor partyverhuur en tentenverhuur in de regio Drachten.

Bekijk onze verhuurmogelijkheden

De nieuwste verhuurmogelijkheden

Of het nu gaat om een intiem etentje of groot bedrijfsfeest. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw feest of bijeenkomst. Al onze verhuurmaterialen worden goed onderhouden. Wij hebben voor ieder budget de juiste oplossing. Hieronder vindt u een overzicht van onze mogelijkheden voor partyverhuur in Drachten en omgeving. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Wij passen regelmatig ons aanbod partyverhuur in de regio Drachten aan met nieuwe trends en traditionele verhuurmogelijkheden. Zo kunnen we aan de veranderende behoeften van onze klanten voldoen. Bekijk via onze website eenvoudig onze nieuwe verhuurmogelijkheden.

Tent huren in Drachten?

Wilt u graag een tent huren in de omgeving van Drachten? ESB Catering & Verhuur heeft een groot assortiment tenten. Van ‘low budget’ tot een luxe tent. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo verhuren wij niet alleen tenten, maar zorgen wij bovendien voor een unieke en sfeervolle ruimte. Wij zorgen voor de inrichting en het op- en afbouwen van de gewenste tent. Dus ook voor een tent huren in Drachten bent u bij ons aan het goede adres!

Hapje en drankje

partyverhuur Drachten

Mag een hapje en drankje niet ontbreken op uw feest of bijeenkomst? ESB Catering & Verhuur zorgt voor een creatieve presentatie en diversiteit aan catering. Zo is er voor iedere gast iets lekkers. Wij bieden de volgende keuzemogelijkheden:

De bovenstaande keuzemogelijkheden zijn alleen van toepassing wanneer wij uw feest (inclusief partyverhuur in Drachten) mogen verzorgen. Het is helaas niet mogelijk enkel hapjes en drankjes voor uw feest of bijeenkomst te bestellen.

Meer weten over partyverhuur in de regio Drachten?

Wij geloven dat onze branchekennis, creatieve aanpak en persoonlijke service ervoor zorgen dat uw feest of bijeenkomst opvalt. Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld tentverhuur in Drachten gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0515-576429 of een e-mail te sturen naar info@esb-catering.nl. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in partyverhuur in de buurt van Drachten.