VerhuurPartyESB Catering & Verhuurpartyverhuur via ESB Catering & Verhuupartyverhuur ESB Catering & Verhuur

partyverhuur

Partyverhuur

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in partyverhuur? Of het nu gaat om een groot evenement of een klein tuinfeest.

ESB-partyverhuur.nl is gespecialiseerd in het leveren van partybenodigdheden voor alle soorten feesten en bijeenkomsten. Wij leveren zowel aan particulieren, bedrijven en instellingen in Friesland en wijde omgeving.

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Selecteer een productcategorie om aan de slag te gaan en de perfecte verhuuritems te vinden.

Heeft u specifieke wensen? Bel ons dan gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Verhuurvoorwaarden en prijzen

Wij gaan er te allen tijde vanuit dat u op de hoogte bent van onze verhuurvoorwaarden. Bent u geïnteresseerd in onze partyverhuur en op zoek naar onze prijzen? Wanneer u een productcategorie selecteert, vindt u een overzicht van de prijzen.

Alle genoemde verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Compleet verzorgd feest op maat

Vieringen zijn er in alle soorten en maten, van mijlpalen in uw relatie tot verjaardagen en bedrijfsfeesten. Ongeacht het feest, ESB-partyverhuur.nl heeft alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken. Hierboven kunt u ons gevarieerde aanbod op het gebied van partyverhuur bekijken. Voor ieder budget en iedere locatie hebben we een passende oplossing. Bent u op zoek naar een oplossing op maat? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden op het gebied van partyverhuur te bespreken.

Partyverhuur inclusief culinaire hoogstandjes

Heeft u iets te vieren en doet u dat het liefst gewoon lekker thuis? Grote kans dat u niet voldoende glazen heeft. Geen probleem! Bij ESB-partyverhuur.nl kunt u servies huren. Een bijkomend voordeel: u hoeft het servies niet af te wassen. En wist u dat wij ook de catering op uw feest kunnen verzorgen? Zo bent u verzekerd van culinaire hoogstandjes op uw feest zonder dat u hiervoor de keuken in hoeft te duiken. De keuzemogelijkheden zijn alleen van toepassing wanneer wij uw compleet feest (inclusief partyverhuur) mogen verzorgen. Echter wanneer u enkel en alleen bijvoorbeeld hapjes en/of een salade schotel wilt bestellen, dan behoort dit niet tot de mogelijkheden.

De mogelijkheden voor partyverhuur

Bent u op zoek naar meer informatie? Voor professioneel advies over het plannen van uw feest of bijeenkomst en het afstemmen van de juiste verhuurmaterialen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 0515-576429 of een e-mail te sturen naar info@esb-catering.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van partyverhuur.