Wie zijn wij?

ESB Catering is opgericht in 1987. Hiervoor was de oprichter, Jacob Zijlstra al enkele jaren, naast zijn horecabaan, in hobby sfeer actief in het verzorgen van feesten en partijen. Samen met zijn vrouw Tillie Zijlstra, verzorgden zij opdrachten voor vrienden, familie en bekenden. Maar toen de vrienden van de vrienden en het bedrijfsleven zich gingen melden, werd het tijd om officieel als bedrijf geregistreerd te staan. Inmiddels heeft het bedrijf al menige opdrachten van 4 personen tot 9.000 personen mogen verzorgen. Onze opdrachten bestaan oa. uit het verzorgen van open dagen, presentaties, familie- en bedrijfsfeesten, bruiloften, maar ook de triestere momenten. Ook is ESB een steeds vaker geziene cateraar in het luxere evenementen circuit. Onze uitvalsbasis is Bolsward, alwaar wij vanuit onze HACCP gecertificeerde keuken, ook u feest graag komen verzorgen.

Sinds 2005 beschikken wij over onze eigen professionele constructie tenten en pagode tenten, welke wij geheel leeg of volledig aangekleed voor U kunnen plaatsen. Ons werkgebied is in hoofdzaak Noord Nederland, maar komen wij met net zo veel genoegen ook naar de rest van het land.

Al sinds jaar en dag, verhuren wij de meest gangbare party- en horeca materialen, voor de horeca, cateraars, verenigingsgebouwen, de particulier en overheids- en verzorgings instellingen.

Wenst u meer informatie over ons en ons bedrijf, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.