Diners

Hieronder geven wij u onze keuze mogelijkheden voor een te verzorgen diner. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op allemaal dezelfde keuze. Bij een zgn. ‘a la carte’ bestelling wordt er € 5,00 p/p toeslag berekend. Minimale deelname is 25 personen. Een lager aantal is tegen meerprijs ook mogelijk.

Bij de vermelde hoofdschotels wordt een aardappel en groente garnituur geserveerd.


Voorgerechten
– Garnalen cocktail met toast en boter € 7,50
– Krabcocktail met toast en boter € 8,50
– Grapefruitcocktail met toast en boter € 6,50
– Coburger ham met meloen met toast en boter € 7,50

Soepen (per kop)
– Groentesoep 3,00
– Tomatensoep 3,00
– Champignonsoep 3,00
– Kerriesoep 3,50
– Kippensoep 3,50
– Mosterd crème soep 3,50
– Franse uiensoep 3,50
– Gebonden Vissoep 3,50
– Bruinenbonensoep 3,50
– Erwtensoep 3,50
– Gele paprikasoep 3,50
– Ossenstaartsoep 3,50
– Bloemkoolsoep 3,50
– Cappuccinosoep 5,50
– Kreeftensoep 7,00

Warme voorgerechten
Cocotte au champignon
In knoflooksaus gaar gesmoorde champignons, en met kaas gegratineerd. Met stokbrood € 6,50
Poisson Sint Jack
Romige visragout, geserveerd in een Sint Jacobsschelp. Afgedekt met kaas € 7,50
Portie kip saté
Twee stokjes kip saté, met satésaus en stokbrood € 4,50
Mini duo plate
Op een gebaksschotel geserveerd, bestaande uit een bolletje rijst, een schepje goulash en kip in kerriesaus. € 5,50

Hoofdschotels
– Gebakken visspies met ravicottesaus €18,50
– Gepocheerde tong/zalmrolletje € 22,50
– Gehaktbal met remouladesaus € 12,50
– Varkensschnitzel met remouladesaus € 18,50
– Ribkarbonade € 19,50
– Cordon Bleu € 19,50
– Struisvogel medaillons met rode wijnsaus € 24,50
– Varkenshaas met champignons € 24,50
– Lende biefstuk met pepersaus € 24,50
– Haas biefstuk met stroganoffsaus € 24,50

Alle hierboven vermelde hoofdschotels worden geserveerd met twee aardappelvarianten, drie warme groenten en gemengde sla.

Nagerechten
– Coupe: vanille-ijs met saus vruchtencocktail en slagroom € 6,50
– Coupe: vanille- en aardbeienijs met vruchten, saus en slagroom € 6,00
– Terra Cota kom: Pistache ijs met bosvruchtensaus en slagroom € 7,50
– Warme poffertjes met kaneel, ijs en slagroom € 7,50
– Pudding: yoghurt-, aardbeien- of chipolatapudding met slagroom € 5,50
– Pêche flambé: geflambeerde perzik met mint saus, vanille-ijs en slagroom € 8,50
– Kinderijsje met verassing, vruchtensaus en slagroom € 4,50
– Desserten buffet: diverse pudding- en ijsvarianten, vruchten bowl en vuurwerk! € 18,50

Alle vermelde prijzen zijn op basis van allemaal dezelfde keuze.

 

Actueel 

Verkoop 

Verwante koppelingen

Ons Adres / Openingstijden

Trotse sponsor van:

heerenveen